Generelle oplysninger om virksomheden

Alle handler foretaget fra denne shop bliver foretaget mellem dig som kunde og:

Virksomhedens juridiske navn: BageBixen.dk ApS
Virksomhedens kaldenavn: Kreativ-Beton.dk
CVR-nummer: 36924489
Etableringsår for CVR nummer : 2005
Kontoradresse: Gammelbrovej 4, Årøsund, 6100 Haderslev
Officiel web-adresse: www.BageBixen.dk samt www.kreativ-beton.dk

Kontaktoplysninger
Ved alt kontakt benyt venligst e-mail adressen info@kreativ-beton.dk

Bestilling
Når du handler hos Kreativ-Beton.dk skal du afgive en række oplysninger navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige fordi vi selvfølgelig skal vide hvor vi skal sende varerne til men også for at vi kan kontakte dig hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer eller lignende.

Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne er du altid velkommen til at kontakte os.

Produktinformation
Vi lægger stor vægt på gode og vellignende produktbilleder, samt retvisende produktbeskrivelser. Det sker dog at leverandører skifter fx farve eller emballage på et produkt. Hvis du vil være helt sikker på at modtage nøjagtig den farve du ser på billederne, bør du derfor kontakte os før bestilling.

Betaling
Når du bestiller varer hos os kan du vælge at betale din ordre på en af følgende måder:

Betalingskort eller MobilePay
Hvis du betaler med betalingskort trækkes pengene på din konto når varerne afsendes. Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse til indløseren.
Hos BageBixen.dk kan du betale med følgende kort: Dankort, VISA, MarsterCard, VISA Electron og MaestroCard.

EAN Faktura
Offentlige institutioner kan betale med EAN nummer, hvorved vi sender en EAN faktura til jer. Der er ingen ekstra gebyrer forbundet med EAN betaling.

Moms
Alle priser vist i shoppen er incl. 25 % dansk moms, såfremt din IP adresse er indenfor EU.

Levering
Ordre hos os leveres med GLS til den ønskede leveringsadresse. Du vil i bestillingsprocessen kunne vælge mellem de, for din ordre, tilgængelige leveringsformer.

Normalt ekspederes din ordre løbet af en hverdag efter vi har modtaget betalingen. Hertil skal lægges GLS’s forsendelses tider.

Fortrydelsesret
Bestillinger hos Kreativ-Beton.dk er omfattet reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven. Det betyder at du som kunde har 14 dage til at fortryde dit køb, og meddele dette til os. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere produktet til os. Du kan også fortryde dit køb, selvom du har taget din vare i brug. Vælger du at fortryde købet af en vare efter brug, hæfter du for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den på almindelig vis, som du ellers ville gøre i en fysisk butik. Det er netbutikken, der afgør værdiforringelsen, som baseres på forskellen mellem varens købspris, og den pris den erhvervsdrivende vil kunne videresælge varen for med den pågældende forringelse.

Der er ingen krav om at du skal returnere varerne i den originale emballage, men det er dit ansvar at sørge for at varerne er forsvarligt beskyttet under transporten. Vi anbefaler dig derfor, hvis du er i tvivl om du ønsker at beholde det købte, at du gemmer kasse og anden emballage.

Bemærk: 

Bliver varen ikke afhentet eller nægtet modtaget, sendes varen retur til vores adresse. Omkostningerne til returfragt og eventuel genudsendelse af varen afholdes af dig.

Bemærk også at beton ikke tages retur hvis posen eller kassen bærer præg af at have været udsat for frost og/eller fugt.

 

Persondatapolitik
Vi vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

I forbindelse med dit besøg på Kreativ-Beton.dk bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde. For det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug. Disse oplysninger omfatter, men er ikke nødvendigvis begrænset til:

– Hvilket land kommer den besøgende fra
– Hvordan finder de besøgende vores side
– Hvilken browser bruger de besøgende
– Hvilken skærmopløsning har de besøgende
– Hvilken side kommer den besøgende ind på
– Hvilken side forlader den besøgende sitet fra
– Hvor lang tid bruger den besøgende på siden
– Hvor mange side ser den besøgende

Alle oplysningerne bliver bevaret i en sikker database.

Oplysning om klagemuligheder
Der er kommet nye fælles EU regler, hvorfor vi skal oplyse om muligheden for at eskalere en klage. Denne mulighed er beregnet til at behandle en tvist, hvor vi ikke kan nå til enighed. Så start altid med at henvende dig til os på info@kreativ-beton.dk hvis der er noget du er utilfreds med. Så finder vi helt sikkert en løsning – det gør vi altid. Men vi følger selvfølgeligt reglerne, så her er den obligatoriske tekst:

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@bagebixen.dk

Forbehold for ændringer:
Vi forbeholder os ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Når du handler på Kreativ-Beton.dk accepter du vores handelsbetingelser og retningslinjer for returnering som er beskrevet her på siden.

Har vi ikke besvaret dit spørgsmål? Så klik på ”Kontakt os” og vi svarer lyn hurtigt 🙂